Fakturakladder

Du kan avslutte registreringen av en faktura og lagre den som kladd. Disse fakturaene finner du under Fakturaer | Kladder.

Fakturaer som er lagret som kladd er ikke godkjente, og du kan:

• Endre fakturaen
  • Endre forfallsdato
  • NB! Det er kun mulig å endre forfallsdato dersom du har angitt fakturadato på fakturakladden

• Slette fakturaen

Godkjenne

Skal du Godkjenne en eller flere fakturaer, merker du den til venstre. Skal alle fakturakladdene godkjennes, markerer du krysset i overskriften. Når fakturakladdene er godkjent, er de klar for sending.

Fakturanummer

Merk! Fakturaen får ingen fakturanummer, og den blir ikke overført til ditt regnskapsbyrå før fakturaen blir godkjent og sendt.

Kolonner/sortering

Du kan selv velge hvilke kolonner du ønsker å vise. Klikk på Kolonner til høyre over kolonneoverskriften og kryss av ønskede kolonner. I tillegg kan du sortere og filtrere innenfor hver kolonne ved å klikke på tegnet i kolonneoverskriften.

Eksport

Fakturakladder kan eksporteres til Excel.