Nyheter

Visma arbeider kontinuerlig med å forbedre og øke funksjonaliteten i Visma WebFaktura basert på tilbakemeldinger fra kunder. Visma WebFaktura oppdateres kontinuerlig med ny og oppdatert funksjonalitet.

Her finner du informasjon om større endringer.

Endringer/Nyheter

Dato

Endring

Juli 2020 Tilbud og ordre i WebFaktura. Lenge har det vært etterlyst mulighet for å kunne sende både tilbud og ordre fra WebFaktura. Ved å tilføre disse to funksjonene kan enhver bedrift kunne komplettere og effektivisere sine salgsrutiner.
Mai 2020 Endring i venstre meny. Ny faktura/kreditnota er plassert under Fakturaer i venstre meny for å forberede ny funksjonalitet for tilbud og ordre. Trykk på +-tasten for hurtigvalg.
Februar 2020 Endring av venstre meny. Egne menyvalg for Fakturakladd, Godkjente faktura, Repeterende faktura og Fakturaarkiv er fjernet og erstattet med nytt menyvalg - Fakturaer. Under det nye menyvalget finner du de samme valgene som egne faner.
Januar 2020 Chat med kundesenteret er tilgjengelig nederst til venstre inne i WebFaktura, og du kan få hjelp direkte.
Oktober 2019

Nytt og forenklet fakturaregistreringsbilde for Visma.net brukere
Automatisk tilkobling til Visma.net bruker for Visma.net firma

September 2019 WebFaktura har fått en ny kolonne i faktura arkivet som viser Faktura referansen. Som i de andre kolonnene, kan denne benyttes til sortering og søking.
August 2019 Fakturaarkivet - forenkling. Skulle du sende en kreditnota eller duplisere en faktura, fant du en egen kolonne i fakturaarkivet for hver enkelt operasjon. Dette var både plasskrevende og lite brukervennlig.Vi har nå laget en en egen knapp til høyre på hver linje. Klikker du på denne, får du i klartekst tilgang til de samme funksjonene.
Juli 2019

Nå kan du legge til vedlegg ved å bruke drag-n-drop. Dette gjøres i siste steg når du lager fakturaen, under «Vis faktura».
Mulighet for å redigere malen til repeterende faktura
Alle tabeller kan enkelt lastes ned og åpnes i f. eks Excel

Mai 2019 Endelig kan alle brukere glede seg over nytt design av WebFaktura uten å måtte gjøre et ekstra valg.
Mars 2019 Fra uke 12 vil Nordic Cool 3 være standard design for alle som benytter WebFaktura som en tjeneste i Visma.net og logger seg på via home.visma.com. For dere som ennå ikke har tatt i bruk Visma.net, kan dere velge Prøv Nordic Cool 3 øverst i venstre meny.
21.06.2018 Ny link til Hjelp (Spørsmålstegn i øvre høyre hjørne). Direkte tilgang til blant annet Kundesupport og Chat
13.06.2018 Meldingssentral - en ny side i Visma WebFaktura for å vise alle meldinger relatert til sending av faktura. Denne siden finner du oppe i høyre hjørne visualisert med en konvolutt. Les mer her