Dashboard

Fakturert

Dashboard gir deg nyttig informasjon. Du får en grafisk oversikt over fakturert siste tolv måneder samt utestående pr. måned. Ved å klikke på Detaljer får du en oversikt over grunnlaget for grafen. I tillegg er det mulig å velge år. Du kan velge om graf og tall skal vises med eller uten MVA.

Nyheter

Dette feltet benyttes til å gi deg informasjon. Det kan være nyttig informasjon om WebFaktura eller meldinger om status.

Totalsum for alle kunder

Salgstallene som du tidligere så sammen med Fakturaarkiv, finner du nå i Dashboard.

Tallene viser:

• Fakturert
  • Kreditert
  • Omsetning
  • Utestående
  • Utestående forfalt