Fakturatransaksjoner

Fakturatransaksjoner viser en oversikt over alle faktura inkludert fakturalinjer fra alle fakturaene du har laget.

Her ser du et eksempel basert på valgte kolonner:

Linjene kan eksporteres til Excel, og brukes videre for egne statistikker og rapporter.

Kolonner og filtrering

Du kan selv velge hvilke kolonner du ønsker på skjermen ved å krysse av for ønskede felt i feltvelgeren. I tabellen kan du filtrere i kolonnene. Du kan velge mellom Er lik, Inneholder, Starter med og Slutter med på tekstfelt og Er lik, Større enn og Mindre enn på beløpsfelt.

Du kan sortere kolonnene ved å klikke på kolonneoverskriften.