Controlemomenten

De functie Controlemomenten biedt een helder overzicht van uw klantdiensten. U kunt statussen tonen, diensten tijdig uitvoeren en controleren of deze voltooid zijn en wanneer. Als u op een dienst klikt, dan kunt u een e-mail verzenden naar de klanten die aan die specifieke dienst zijn gekoppeld. U moet dan kiezen of u de e-mail naar de hoofdcontactpersonen of naar de e-mailadressen van de bedrijven wilt verzenden. Dat doet u door op de knop Communiceren in de rechter benedenhoek te klikken.

Na het voltooien van diensten kunt u naar de controlemomenten gaan om deze een voor een of allemaal tegelijk als voltooid te markeren. U kunt tussen twee soorten controlemomenten kiezen, per dienst of alle diensten.

Om controlemomenten aan te maken en ermee te werken, gaat u als volgt te werk: