Gebruikersrechten voor medewerkers instellen

Wanneer een medewerker in Visma Advisor gaat werken, heeft deze automatisch toegang tot Contactpersonen en Controlemomenten. Om de gebruikersrechten voor Instellingen, Klanten, Uren en onkosten, Declaraties, Resourceplanning en Rapporten vast te leggen , gaat u als volgt te werk:

1. Selecteer Instellingen - Medewerkers.
  2. Selecteer de medewerker voor wie u de gebruikersrechten wilt instellen.
  3. Selecteer de tab Gebruikersrechten.
  4. Klik op de knop Bewerken.
  5. Stel de gebruikersrechten in voor de verschillende functies van het programma.

Lees meer over de toegangsniveaus die hieronder staan:

1. Klik op Opslaan.

Verwante onderwerpen

Licentiebeheer en gebruikers
Prijsgroep en kosten per uur voor de medewerker instellen
Werkurenschema toevoegen aan medewerkers