Hoe voeg ik mijn openingsbalans toe?

Ga naar Instellingen - Boekjaren en openingsbalans, selecteer het eerste jaar en klik op Bewerk. Voer daar de openingsbalans van de rekeningen in en klik op Bewaar. Debetsaldo's worden als positieve bedragen geschreven en creditsaldo's krijgen een minteken voor het bedrag.

U kunt alleen de openingsbalans van het eerste boekjaar bewerken. Wanneer u uw eerste boekjaar afsluit en een nieuw boekjaar aanmaakt, worden de saldo's automatisch als het nieuwe boekjaar overgenomen.

Lees meer in Boekjaar en openingsbalans.