Hoe gebruik ik boekingssjablonen?

U kunt gebruikmaken van boekingssjablonen wanneer u bijvoorbeeld afschrijvingen boekt of salarissen betaalt. De boekingssjablonen helpen u bij het kiezen van de te gebruiken rekeningen. U hoeft alleen de bedragen in te voeren. U kunt boekingssjablonen gebruiken voor handmatige boekstukken, overige bijschrijvingen, overige afschrijvingen en aankopen met bon. Alle sjablonen vindt u onder Instellingen – Boekingssjablonen. Hier kunt u uw eigen sjablonen kopiëren en aanmaken.

Er worden andere sjablonen getoond afhankelijk van waar u zich in het programma bevindt en wat u aan het invoeren bent.

Veelgebruikte sjablonen zoals Bijschrijving en Overige afschrijvingen worden voorgesteld wanneer u een banktransactie van Kas- en banktransacties afstemt.

Lees meer in Boekingssjabloon.