U bent hier: Veelgestelde vragen > Verkoop > Hoe maak ik een factuur met een andere valuta aan?

Hoe maak ik een factuur met een andere valuta aan?

De in het document gebruikte valuta wordt bepaald door de instellingen die u voor de debiteur heeft ingevoerd toen u de debiteur toevoegde. Als u de instellingen van een debiteur wilt wijzigen, ga dan naar Verkoop - Debiteuren, selecteer de debiteur en kies Bewerk. Als er geen valuta wordt geselecteerd, dan wordt standaard EUR gebruikt. De wisselkoers wordt automatisch opgehaald bij de Europese Centrale Bank. U leest in Factuur aanmaken meer over het factureren in een andere valuta.