Hoe maak ik een factuur met een andere valuta aan?

De in het document gebruikte valuta wordt bepaald door de instellingen die u voor de debiteur heeft ingevoerd toen u de debiteur toevoegde. Als u de instellingen van een debiteur wilt wijzigen, ga dan naar Verkoop - Debiteuren, selecteer de debiteur en kies Bewerk. Als er geen valuta wordt geselecteerd, dan wordt standaard EUR gebruikt. De wisselkoers wordt automatisch opgehaald bij de Europese Centrale Bank. U leest in Factuur aanmaken meer over het factureren in een andere valuta.