Ik heb een aankoop gedaan maar ik heb er geen factuur voor. Hoe kan ik die registreren?

Om die te registreren gaat u naar Kas- en banktransacties. Daar voert u de datum en het bedrag handmatig in via de knop Nieuwe banktransactie. Wanneer het programma geen overeenstemmende transactie vindt, kunt u een nieuwe transactie aanmaken. Om de aankoop te registreren, kiest u Aankoop met bon. Het bedrag en de datum worden overgenomen uit het bankafschrift. Vervolgens voert u in: crediteur, beschrijving, eventuele btw en waarop de aankoop betrekking heeft. Nu kunt u de transactie boeken.