U bent hier: Veelgestelde vragen > Kas en bank > Ik heb een aankoop gedaan maar ik heb er geen factuur voor. Hoe kan ik die registreren?

Ik heb een aankoop gedaan maar ik heb er geen factuur voor. Hoe kan ik die registreren?

Om die te registreren gaat u naar Kas- en banktransacties. Daar voert u de datum en het bedrag handmatig in via de knop Nieuwe banktransactie. Wanneer het programma geen overeenstemmende transactie vindt, kunt u een nieuwe transactie aanmaken. Om de aankoop te registreren, kiest u Aankoop met bon. Het bedrag en de datum worden overgenomen uit het bankafschrift. Vervolgens voert u in: crediteur, beschrijving, eventuele btw en waarop de aankoop betrekking heeft. Nu kunt u de transactie boeken.