U bent hier: Veelgestelde vragen > Kas en bank > Ik heb een buitenlandse factuur betaald. Hoe registreer ik die als betaald?

Ik heb een buitenlandse factuur betaald. Hoe registreer ik die als betaald?

Om een buitenlandse factuur in een andere valuta te registreren, gaat u naar Kas- en banktransacties en kiest u Nieuwe banktransactie.

Zorg ervoor dat u de gegevens van uw bankafschrift gebruikt. Voer de datum en eventuele referentie in en markeer Buitenlandse bank. Voer het door de bank berekende bedrag in EUR in. Selecteer de valuta in Valutabedrag en voer het bedrag in. Indien van toepassing, kunt u ook bankkosten invoeren. Die gegevens vindt u op uw bankafschrift. Het programma berekent eventuele koersverschillen.