Overstappen van een ander boekhoudprogramma naar Visma eAccounting

Welkom bij Visma eAccounting Standaard!

Met Visma eAccounting Standaard regelt u de gehele boekhouding en facturatie online. Op welk apparaat u ook wilt werken - desktop-pc, tablet of smartphone - de keus is aan u.

Om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen kunt u de gegevens uit het oude boekhoudprogramma overzetten naar Visma eAccounting Standaard. Met de overstaphulp is dat zo gedaan. Hieronder kiest u het programma van waaruit u overstapt voor informatie over de volgende stap.

Overstappen van AccountView

Als u overstapt naar Visma eAccounting Standaard en daarvoor met AccountView heeft gewerkt, gebruikt u de link hieronder voor meer informatie over hoe u naar het nieuwe boekhoudprogramma overstapt.

Zo stapt u over van AccountView

Overstappen van Mamut

Als u overstapt naar Visma eAccounting Standaard en daarvoor met Mamut heeft gewerkt, gebruikt u de link hieronder voor meer informatie over hoe u naar het nieuwe boekhoudprogramma overstapt.

Zo stapt u over van Mamut

Overstappen van alle andere programma's

Als u hiervoor heeft gewerkt met een ander programma, helpt de onderstaande informatie u op weg met het overzetten van uw gegevens naar Visma eAccounting Standaard.