Nu gaan we ervoor zorgen dat u aan de slag kunt!

Onze introductie helpt u snel op gang.

De introductie leidt u snel rond in het programma en laat u kort kennismaken met de boekingen die bedrijven meestal moeten doen.

U start een sessie door op de sectie te klikken waarin u bent geïnteresseerd. U kunt de secties los van elkaar starten, in uw eigen tempo.

Als u de hele introductie van begin tot eind wilt zien, dan klikt u op de link hieronder:

Aan de slag met Visma eAccounting

Opmerking: Voor de beste gebruikservaring raden we aan de introductie in Chrome of Safari te starten.

Factuur aanmaken

U kunt meteen uw eerste factuur aanmaken onder Verkoop - Verkoopfacturen. U hoeft geen debiteuren of artikelen aan te maken voordat u met de factuur begint; dat kan meteen tijdens het aanmaken van de factuur.

Factuur aanmaken

Lopende boekhouding

Onder Boekhouding – Boekstukken legt u de handmatige boekstukken voor uw bedrijf vast. Voorbeelden van transacties die handmatig moeten worden vastgelegd, zijn aankopen met uw eigen geld en de belastingaangifte van uw bedrijf.

Handmatig boekstuk aanmaken

Betalingen boeken

De koppeling tussen het programma en enkele banken maakt het u gemakkelijk. U kunt uw bankafschriften rechtstreeks binnenhalen in het programma, waarna de bij- en afschrijvingen op uw bankrekening automatisch worden afgestemd met de boekhoudtransacties in het programma.

Inkoopfactuur registreren

Registreer uw inkoopfacturen rechtstreeks onder Inkoop - Inkoopfacturen. U kunt de crediteur tegelijk met de factuur toevoegen. Op de startpagina ziet u welke facturen nu moeten worden betaald.