Overstappen van een ander boekhoudprogramma naar Visma eAccounting

Met Visma eAccounting Standaard regelt u de gehele boekhouding en facturatie online. Op welk apparaat u ook wilt werken - desktop-pc, tablet of smartphone - de keus is aan u.

Om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen kunt u de gegevens uit het oude boekhoudprogramma overzetten naar Visma eAccounting Standaard. Met de gratis online cursus van de Visma Online Academy is dat zo gedaan. Hieronder vindt u meer informatie over het overstappen.

Overstappen van een ander Visma-programma

Als u naar Visma eAccounting Standaard overstapt en daarvoor met een ander boekhoudprogramma van Visma heeft gewerkt, dan klikt u op de link hieronder voor meer informatie over hoe u naar het nieuwe boekhoudprogramma overstapt.

Hoe stap ik over van een ander Visma-programma?

Gegevens importeren en openingsbalansen invoeren

Als u hiervoor heeft gewerkt met een ander programma, dan helpt de onderstaande informatie u op weg met het overzetten van uw gegevens naar Visma eAccounting Standaard.