U bent hier: Webhelp > Rapporten

Rapporten

U kunt vanuit Visma eAccounting Standaard een aantal rapporten afdrukken onder Boekhouding - Rapporten. De rapporten kunnen worden geopend, bewaard en afgedrukt. U kunt de rapporten bewaren als pdf-bestand of csv-bestand (Excel). Houd er rekening mee dat ook als u van taal wisselt en in Engels in het programma werkt, de rapporten nog steeds in het Nederlands zullen zijn.

Meer informatie over de afzonderlijke rapporten staat hieronder.