Nieuw in Visma eAccounting Standaard

Nieuwe functies en wijzigingen voor Visma eAccounting Standaard worden hier getoond.

April 2019

Meerdere projecten selecteren

We hebben het mogelijk gemaakt om in de rapporten Grootboek, Balans, Resultatenrekening, Verkoopstatistieken en in het Boekstukoverzicht meerdere projecten te selecteren. U selecteert gemakkelijk net zoveel projecten voor een rapport als u wilt, of u selecteert alle projecten door Selecteer alle te markeren.

Periodieke facturen nooit meer uit het oog verliezen

Wanneer u bij Visma eAccounting Standaard inlogt, krijgt u nu een melding wanneer er vervallen periodieke facturen zijn, zodat u deze meteen kunt verzenden. U ziet bij het inloggen ook precies hoeveel facturen er die week te verzenden zijn. Op deze manier helpen we u geen enkele periodieke factuur meer over het hoofd te zien, zodat u uw aandacht kunt richten op het belangrijkste: uw bedrijf.

Bankkoppeling met twee nieuwe banken

U kunt in Visma eAccounting Standaard nu een bankkoppeling met Bunq en Triodos inschakelen. Het afstemmen van bankafschriften met boekstukken gebeurt automatisch, dus een bankkoppeling bespaart u veel tijd. Alle inkomende en uitgaande factuurbetalingen worden met de overeenkomstige transacties afgestemd, zodat u beter grip heeft op uw boekhouding. De inkoopfacturen worden vervolgens automatisch voor goedkeuring en betaling naar uw bank overgebracht. Eenvoudig en slim boekhouden!

Zoekwoord: updates