Geüploade foto's

Onder Inkoop – Geüploade foto's kunt u verschillende foto's koppelen aan transacties in Visma eAccounting Standaard. Dat kan bijvoorbeeld een foto van een bon zijn die u aan een boekstuk in de rekeningen koppelt of een inkoopfactuur in pdf-formaat die u koppelt aan de inkoopfactuur die u registreert in Visma eAccounting Standaard.

Met de Visma eAccounting of Visma Scanner app kunt u of uw debiteur een foto maken van een bon of een inkoopfactuur en de foto verzenden naar Visma eAccounting Standaard. In de app geeft u op of de foto van een factuur of van een bon is.

U kunt foto's ook handmatig verzenden naar Visma eAccounting Standaard, door de foto vanuit Explorer te verslepen, per e-mail te sturen of door een bestaand bestand te uploaden, bijvoorbeeld.

Alle verzonden foto's staan onder Inkoop – Geüploade foto's. De foto's die nog niet zijn gekoppeld aan een transactie, staan onder Niet-gekoppelde foto's. Alle foto's die wel aan een transactie zijn gekoppeld, zijn te vinden onder Gekoppelde foto's. U kunt naar een foto zoeken uit een bepaalde periode of van een bepaalde debiteur.

Hulp nodig bij het toevoegen, koppelen of verwijderen van foto's? Lees meer in Geüploade foto's toevoegen, Foto koppelen en Foto verwijderen.