Artikelen

Alles wat u factureert, producten zowel als diensten, wordt Artikelen genoemd in het programma.

In Verkoop - Artikelen beheert u uw artikelbestand. Als u in het overzicht op een regel klikt, krijgt u meer gegevens over het artikel te zien. U ziet dan zaken zoals verkoopstatistieken van de laatste twaalf maanden, inclusief de recentste facturen waarop het artikel kan worden gevonden.

Door op de koptekst van de kolom te klikken, kunt u de lijst zo sorteren dat de artikelen in de gewenste volgorde worden getoond.

Nadat een artikel is bewaard en als ingeschakeld is gemarkeerd, kan het worden geselecteerd wanneer u uw verkoopfacturen aanmaakt.