U bent hier: Webhelp > Verkoop > Debiteuren

Debiteuren

Debiteuren zijn voor ieder bedrijf de belangrijkste factor. In het programmaonderdeel Verkoop - Debiteuren beheert u het debiteurenbestand van het bedrijf. Als u in het overzicht op een regel klikt, krijgt u meer gegevens over de debiteur te zien. U ziet dan bijvoorbeeld verkoopstatistieken en de laatste facturen van de debiteur. Hier kunt u ook rechtstreeks een nieuwe factuur voor de debiteur aanmaken. Als u over de module Offertes en Orders beschikt, dan kunt u desgewenst zelfs een nieuwe offerte of nieuwe bestelling aanmaken.

Door op de koptekst van de kolom te klikken, kunt u de lijst zo sorteren dat de debiteuren in de gewenste volgorde worden getoond.