U bent hier: Webhelp > Instellingen > Toegangsrechten

Toegangsrechten

Wanneer er meerdere gebruikers in een bedrijf werken, kan het nodig zijn om toegangsrechten te gebruiken. Met toegangsrechten kan worden voorkomen dat medewerkers elkaar belemmeren bij het werken met Visma eAccounting Standaard en kan worden bepaald tot welke delen van het programma medewerkers toegang krijgen.

Als u een functie probeert te gebruiken waarvoor u geen rechten heeft, krijgt u een bericht waarin wordt uitgelegd dat u geen toegang tot de functie heeft.

Onder Instellingen - Toegangsrechten voor programma kunnen gebruikers met Alle rechten de toegangsrechten wijzigen voor andere gebruikers van Visma eAccounting. Als u de enige gebruiker in Visma eAccounting Standaard bent, dan krijgt u automatisch Alle toegangsrechten en worden de instellingen voor toegangsrechten niet getoond. Voegt u een gebruiker toe, dan worden de instellingen voor toegangsrechten getoond.

Lees in Gebruikers toevoegen of inschakelen hoe u een gebruiker kunt toevoegen.

Toegangsrechten en diverse functies