U bent hier: Webhelp > Instellingen > Importeren en exporteren

Importeren en exporteren

Er zijn veel verschillende lijsten met gegevens die u kunt importeren in of exporteren uit Visma eAccounting Standaard. Een volledige lijst met alle mogelijkheden treft u aan onder Instellingen - Import en export.

U kunt een lijst met gegevens exporteren, er wijzigingen in aanbrengen, en het bestand vervolgens weer importeren in Visma eAccounting Standaard. U kunt dit bijvoorbeeld doen als u artikelen, crediteuren of debiteurgegevens wilt toevoegen of wijzigen.

De volgende gegevens kunnen worden geïmporteerd in het programma:

• Rekeningschema in csv-bestandsformaat
  • Artikelen, kostenplaatsen, debiteuren en crediteuren in csv-formaat

De volgende gegevens kunnen worden geëxporteerd uit het programma:

• Rekeningschema in csv-bestandsformaat
  • Artikelen, kostenplaatsen, debiteuren en crediteuren in csv-formaat
  • Auditfile