Importeren en exporteren

Er zijn veel verschillende lijsten met gegevens die u kunt importeren in of exporteren uit Visma eAccounting Standaard. Een volledig overzicht van alle mogelijkheden treft u aan bij Instellingen - Import en export.

U kunt een lijst met gegevens exporteren, er wijzigingen in aanbrengen, en het bestand vervolgens weer importeren in Visma eAccounting Standaard. U kunt dit bijvoorbeeld doen als u artikelen, crediteuren of debiteurgegevens wilt toevoegen of wijzigen.

Als u alleen een overzicht van de verschillende aspecten van uw bedrijf in Visma eAccounting Standaard wilt hebben, dan kunt u bij Boekhouding - Rapporten diverse rapporten aanmaken. Lees meer hierover in Rapporten.

Als u Visma eAccounting Standaard nog niet zo lang gebruikt, dan vindt u hVisma eAccounting Standaardier informatie over Visma eAccounting Standaardhoe u bestanden uit een ander boekhoudprogramma in .