U bent hier: Webhelp > Inkoop > Crediteuren

Crediteuren

In het programmaonderdeel Inkoop - Crediteuren kunt u uw crediteurenbestand beheren. Als u in het overzicht op een regel klikt, krijgt u meer gegevens over de crediteur te zien. Er verschijnt dan informatie zoals welke inkoopfactuur het laatst is geregistreerd. Hier kunt u ook rechtstreeks een nieuwe factuur van de crediteur aanmaken.

Als u op de knop Statistieken klikt, kunt u de inkoophistorie van de laatste twaalf maanden bekijken. U ziet de verkoopfacturen die u heeft geregistreerd en u kunt die openen en zien hoe zij zijn ingevoerd.

Door op de koptekst van de kolom te klikken, kunt u de lijst zo sorteren dat de crediteuren in de gewenste volgorde worden getoond.