Visma eAccounting Urenregistratie

Visma eAccounting Urenregistratie is een extra dienst voor Visma eAccounting Standaard die u helpt grip te houden op de uren en onkosten die aan uw debiteuren moeten worden gefactureerd. De gemaakte registraties worden automatisch gesynchroniseerd met Visma eAccounting Standaard en daarheen overgebracht als declaratievoorstellen waarvan u gemakkelijk facturen kunt maken.

U schakelt Visma eAccounting Urenregistratie in in het menu Apps dat u aan de linkerzijde in Visma eAccounting Standaard aantreft.

Nadat u de dienst heeft ingeschakeld, opent u deze in Visma eAccounting Standaard door op het menu linksbovenin in de blauwe lijst te klikken. Als u Visma eAccounting Urenregistratie selecteert, wordt de startpagina van het programma geopend.

Hoewel de optie alleen beschikbaar is voor bedrijven met een licentie voor Visma eAccounting Standaard, hoeft u geen gebruikersaccount voor Visma eAccounting Standaard te hebben om tijd en kosten in Visma eAccounting Urenregistratie te kunnen boeken.

Alle gebruikers van Visma eAccounting worden automatisch toegevoegd als beheerders van Visma eAccounting Standaard. De beheerder van Visma eAccounting kan de rollen van gebruikers wijzigen door in te loggen bij vismaonline.com en wijzigingen aan te brengen op Mijn diensten - Gebruikers. Hier worden ook nieuwe gebruikers van Visma eAccounting Standaard toegevoegd.

Lees meer in de online Help voor Visma eAccounting Urenregistratie