De Visma eAccounting-app

De Visma eAccounting-app is voor gebruikers van het boekhoudprogramma Visma eAccounting. Met de app kunt u uw debiteuren bereiken en alle verkoopfacturen bekijken. U kunt crediteuren inzien, notities maken, herinneringen ontvangen, geüploade foto's verzenden naar het boekhoudprogramma en belangrijke transacties in uw bedrijf bewaken.

Als u de koppeling met Visma Webshop heeft ingeschakeld en een bestelling via de webshop ontvangt met betaalmethode Overig, dan kunt u een factuur aanmaken die u rechtstreeks vanuit de app naar de debiteur kunt verzenden.

U heeft dezelfde toegangsrechten voor zowel Visma eAccounting als de app.

De Visma eAccounting-app gaan gebruiken

Om de app te kunnen gaan gebruiken moet u beschikken over een licentie voor Visma eAccounting en de inloggegevens voor vismaonline.com.

1. Download de gratis app van Google Play of App Store.
  2. Log in bij de app met de inloggegevens die u ook gebruikt voor vismaonline.com.

Om de Visma eAccounting-app te kunnen gebruiken, moet de gebruiker die de rol van beheerder heeft, alle gebruikers van de app toegang geven tot Visma eAccounting Standaard. De beheerder doet dat in vismaonline.com.

Alleen een beheerder kan foto's uit de app in het programma koppelen aan boekstukken en inkoopfacturen. Als u maar één licentie voor Visma eAccounting heeft en toch foto's naar het programma wilt verzenden, dan kunnen uw medewerkers ze in plaats daarvan in Visma Scanner downloaden.

Verwante onderwerpen

Visma Scanner