Scanservice van Visma.net AutoInvoice

Visma.net AutoInvoice is een dienst waarmee u facturen zowel kunt verzenden als ontvangen. Meer informatie over het verzenden van facturen via Visma.net AutoInvoice vindt u in Visma.net AutoInvoice.

Wanneer u het ontvangen van e-invoices bij Apps heeft ingeschakeld, dan worden alle inkoopfacturen die als e-invoices zijn verzonden, automatisch in Visma eAccounting Standaard geregistreerd. U vindt de ontvangen e-invoices op het tabblad Concept bij Inkoop - Inkoopfacturen. Facturen die u als pdf ontvangt, moeten handmatig in het programma worden ingevoerd.

Wanneer u gebruikmaakt van de scanservice, dan worden al uw inkoopfacturen naar de scanservice verzonden en daar geconverteerd naar e-invoices en vervolgens rechtstreeks naar uw programma verzonden.

Prijzen van AutoInvoice en de scanservice vindt u op nl.visma.com/autoinvoice.

E-invoice Uw crediteur heeft een e-invoice vanuit zijn programma naar uw Visma eAccounting Standaard verzonden.
Factuur als pdf De factuur is per e-mail naar de scanservice verzonden, naar een e-invoice geconverteerd en naar uw Visma eAccounting Standaard verzonden.

De scanservice van Visma.net AutoInvoice mag niet worden verward met Visma Scanner. Dat is een app waarmee u digitale foto's maakt van bonnen en facturen. Deze foto's worden in de app bewaard en verzonden naar Visma eAccounting Standaard. Meer informatie over deze app vindt u in Visma Scanner.

Verwante onderwerpen

E-invoices ontvangen

Verwante onderwerpen

Visma Scanner