Visma Financial Overview

Visma Financial Overview is een dienst van Visma Software die u in combinatie met Visma eAccounting Standaard kunt gebruiken. De dienst kan via Apps rechtstreeks in het programma worden aangeschaft. U kunt de dienst ook bestellen via nl.visma.com/eAccounting of telefonisch op 020-2626926.

Erg interessant is dat u met Visma Financial Overview een Budget kunt opstellen. De te verwachten inkomsten en uitgaven voor een bepaalde periode in kaart brengen en deze vergelijken met de werkelijke cijfers, helpt u om afwijkingen te constateren en daar tijdig op te reageren. Budgetten maakt u bij Budget en prognose in het bovenste menu.

Zodra u Visma Financial Overview opent, worden de boekhoudgegevens automatisch vanuit Visma eAccounting Standaard geëxporteerd. U leest de status van het bedrijf af aan eenvoudige grafieken van netto-omzet en opbrengsten per maand, kosten per maand, kostenstructuur, openstaande inkoop- en verkoopfacturen en kas- en bankrekeningen bijvoorbeeld. U beschikt over de rapporten Resultatenrekening en Balans. U kunt de overzichten ook in het Engels laten weergeven en afdrukken.

Visma Financial Overview openen en gegevens exporteren

U opent dit programma door het te kiezen in de lijst die in de linkerbovenhoek van het venster staat.

Nadat u Visma Financial Overview in de lijst linksboven heeft geselecteerd, wordt u bij Visma Financial Overview ingelogd. Door het inloggen worden de boekhoudgegevens uit Visma eAccounting Standaard automatisch overgebracht.

Verwante onderwerpen

Visma Financial Overview