Foto koppelen

Onder Inkoop - Geüploade foto's vindt u alle foto's die zijn overgebracht naar Visma eAccounting Standaard. Die kunnen worden gekoppeld aan verschillende transacties. U kunt meerdere foto's koppelen aan een aankoop met bon of een inkoopfactuur.

Als er geen foto is wanneer u een aankoop met bon doet of een inkoopfactuur registreert, kunt u de foto later ophalen en koppelen. Dat doet u door het boekstuk of de inkoopfactuur te openen en Foto koppelen te selecteren.

Als er foto's zijn die niet zijn gekoppeld aan een transactie, ontvangt u een herinnering wanneer u inlogt in het programma.

1. Ga naar Inkoop – Geüploade foto's.

De weergave Niet-gekoppelde foto's toont de foto's waaruit u kunt kiezen voor koppeling aan een transactie.

1. Klik op de foto die u wilt koppelen.
  2. Kies het type document, d.w.z. Inkoopfactuur of Aankoopbon.

Als de foto is overgebracht van een van de apps, is het type mogelijk al geselecteerd.

1. Voer de gegevens in die nodig zijn voor het document.
  2. Klik op Boek.

Verwante onderwerpen

Geüploade foto's
Geüploade foto's toevoegen
Foto verwijderen