Logobanners toevoegen/wijzigen of verwijderen

U kunt het uiterlijk van uw verkoopfacturen wijzigen door een logobanner te uploaden en die te gebruiken in combinatie met een voettekst met bedrijfsgegevens, of door een achtergrond-pdf te uploaden.

Uw logobanner mag niet groter zijn dan 1 MB en moet zijn bewaard in het formaat gif, jpg of png.

Logobanner toevoegen/wijzigen of verwijderen

1. Kies Instellingen - Bedrijf - Overige.
  2. Klik op Upload/wijzig banner.
  3. Blader naar uw logobanner of afbeelding op de computer.
  4. Klik op Open om de logobanner aan de factuur- en offertesjablonen toe te voegen.
  5. Klik op Bewaar.

Logobanners verwijderen

1. Kies Instellingen - Bedrijf - Overige.
  2. Klik op Verwijder om de logobanner uit de factuur- en offertesjablonen te verwijderen.
  3. Kies Bewaar.

U kunt uw logobanner aan alle e-mails toevoegen die vanuit het programma worden verzonden (orders, offertes en facturen) door de optie Toon logobanner in e-mails te markeren.

Verwante onderwerpen

Factuur aanmaken
Offertes aanmaken
Verkooporders aanmaken