Artikel aanmaken

Alle artikelen moeten een uniek artikelnummer hebben. Artikelnummers worden gesorteerd op alfanumerieke volgorde, wat betekent dat artikelnummer A212 vóór artikel A35 komt. Als u alleen cijfers gebruikt, worden de waarden 1, 2, 3, 10, 20, 30 alfanumeriek gesorteerd in de volgorde 1, 10, 2, 20, 3, 30.

1. Select Sales - Articles , of, als u met de module Voorraad werkt, selecteer Voorraad - Artikelen .
  2. Selecteer Nieuw artikel.
  3. Voor de artikelgegevens in.

U voert het veld Voorraad in als u weet hoeveel artikelen er in voorraad zijn. Als u met de voorraadmodule werkt, dan kan het aantal artikelen niet op de artikelpagina worden bijgewerkt. Voorraadwijzigingen worden veroorzaakt door inkomende en uitgaande artikelen.

Als u een Engelse naam invoert in het veld Engelse naam, dan wordt het artikel met zijn Engelse benaming getoond op documenten voor debiteuren met Engels als de Taal van verkoopdocument. Laat u het veld leeg, dan wordt de Nederlandse artikelnaam getoond.

1. Kies Bewaar, waarna het artikel wordt getoond in de lijst met Artikelen.

Verwante onderwerpen

Artikelen
Factuur aanmaken
Voorraad invoeren
Artikel verwijderen
Artikel uitschakelen
Labels toevoegen