Om gegevensbestanden in Visma eAccounting Standaard te kunnen importeren, moeten de bestanden worden opgeslagen als kommagescheiden csv-bestanden. Lees hieronder meer over hoe u een correct csv-bestand voor het exporteren en importeren aanmaakt.

Bestand importeren

1. Selecteer Instellingen - Import en export.
  2. Selecteer het type gegevensbestand dat u wilt importeren.
  3. Maak een bestand aan in het programma waaruit u het bestand wilt importeren.

Het bestand moet met het formaat 'kommagescheiden csv-bestand' worden opgeslagen om het in Visma eAccounting Standaard te kunnen importeren. Het is niet mogelijk om symbolen te importeren.

1. Selecteer Nieuwe import.
  2. Volg de wizard om de import uit te voeren.

Bestand exporteren

1. Selecteer Instellingen - Import en export.
  2. Selecteer het type gegevensbestand dat u wilt exporteren.
  3. Selecteer Nieuwe export.
  4. Kies of u uitgeschakelde gegevens wilt opnemen of niet.
  5. Selecteer Exporteren.

Het bestand moet met het formaat 'kommagescheiden csv-bestand' worden opgeslagen om het in Visma eAccounting Standaard te kunnen inlezen.