Geüploade foto's

Bij Inkoop - Geüploade foto's kunt u foto's van bonnen en inkoopfacturen uploaden en deze aan verschillende transacties in Visma eAccounting Standaard koppelen.

Elk bestand mag maximaal 20 MB groot zijn.

Automatische interpretatie

Wanneer u een foto van een bon of inkoopfactuur uploadt, dan interpreteert het programma deze met behulp van kunstmatige intelligentie, zodat u bepaalde informatie, zoals het bedrag, de btw en de crediteur, niet handmatig hoeft toe te voegen. Geüploade foto's staan in een lijst en kunnen op datum, crediteurnaam, bedrag en type worden gesorteerd.

De maximale bestandsgrootte voor automatische interpretatie is 10 MB per bestand.

Digitaal archiveringssysteem

Foto's die u uploadt, worden bewaard en kunnen aan boekhoudtransacties worden gekoppeld. U zou bijvoorbeeld een foto van een bon aan een boekstuk in uw boekhouding kunnen koppelen of een pdf van een inkoopfactuur aan de inkoopfactuur die u in Visma eAccounting Standaard registreert. Op die manier kunt u de foto altijd terugvinden in de rapporten Balans, Grootboek en Resultatenrekening. De foto's worden ondergebracht in een digitaal archiveringssysteem, zodat u altijd het oorspronkelijke document kunt terugvinden.

Foto's uploaden

Er zijn vele manieren om foto's te uploaden, zodat u altijd de manier kunt kiezen die voor uw bedrijf het beste is. Als u veel onderweg bent of medewerkers heeft die hun documenten willen registreren, dan kunt u met de Visma Scanner-app een foto van de documenten maken en doorsturen naar Visma eAccounting. Als u in het bezit bent van een scanner, dan kunt u de documenten makkelijk scannen en een of meer digitale beelden in het programma importeren. Als u documenten per e-mail heeft ontvangen, dan kunt u de documenten doorsturen naar Visma eAccounting of ze in het programma slepen.

Alle overgebrachte foto's worden weergegeven bij Inkoop - Geüploade foto's. U kunt zoeken naar foto's door te filteren op een bepaalde periode, de datum of de gebruiker die de foto heeft geüpload, maar u kunt de foto's ook sorteren op datum, crediteurnaam, bedrag of type.