U kunt in Visma eAccounting Standaard een aantal rapporten aanmaken bij Boekhouding - Rapporten. De rapporten kunnen worden geopend, bewaard en afgedrukt. U kunt de rapporten bewaren als pdf-bestand of csv-bestand (Excel). Om van deze opties gebruik te kunnen maken hoeft u alleen Maak rapport aan te selecteren, uw eigen selectiecriteria in te voeren en op de pijl rechts van de knop Bekijk te klikken. Houd er rekening mee dat, ook als u van taal wisselt en in het Engels in het programma werkt, de rapporten nog steeds in het Nederlands zullen zijn.

Als u verschillende gegevensbestanden of SIE-bestanden wilt importeren of exporteren, dan doet u dat in het programma onder Instellingen - Import en export. Lees meer in Importeren en exporteren.

Meer informatie over de afzonderlijke rapporten staat hieronder.

Verwante onderwerpen

Rapporten afdrukken