Artikellabels

U kunt artikelen handmatig van een label voorzien om ze op die manier te groeperen. Dit betekent dat u dan een hele groep artikelen kunt kiezen in plaats van ze een voor een te hoeven selecteren.

Als u labels voor artikelen gebruikt, dan kunt u de gegevens voor het rapport Verkoopstatistieken filteren en bepalen welke artikelgegevens worden geĆ«xporteerd. U kunt artikelen van meerdere labels voorzien om zo uw verkoopresultaten op verschillende manieren te analyseren. U kunt ook het overzicht van Artikelen filteren, zodat alleen die items worden getoond die de label hebben waarin u bent geĆÆnteresseerd.

1. Selecteer Instellingen om het menu te openen.
  2. Selecteer Artikellabels.
  3. Selecteer Nieuwe.
  4. Voeg een Naam en een Omschrijving toe.
  5. Zoek de artikelen die u wilt voorzien van dit label of selecteer ze een voor een.
  6. Kies Voeg toe.

U kunt artikelen ook van een label voorzien wanneer u deze toevoegt aan, of bewerkt met Verkoop - Artikelen. De snelste manier om meerdere artikelen aan een bestaand label toe te voegen, is echter door het label te bewerken en artikelen toe te voegen volgens stap 5.

1. Selecteer Bewaar.