Betalingsbestanden voor inkoopfacturen aanmaken

Als u inkoopfacturen wilt betalen via een betalingsbestand, dan kunt u dat doen door een SEPA XML-bestand aan te maken. Om deze functie te kunnen gebruiken moet u met uw bank hebben afgesproken dat de bank dit bestand via de omgeving voor internetbankieren wil ontvangen. Neem contact op met uw bank voor de algemene voorwaarden.

Een betalingsbestand kan alleen worden gebruikt voor betalingen in euro's.

1. Ga naar Instellingen - Bedrijf en open het tabblad Facturering.
  2. Markeer de optie Gebruik betalingsbestand voor inkoopfacturen.
  3. Klik op OK in het venster dat wordt geopend.
  4. Kies Bewaar.

Zoekwoorden: betaalbestand, betaalbatch, betalingsbatch, overschrijving, verzamelbetaling

Verwante onderwerpen

Inkoopfacturen betalen via een betalingsbestand