Waarom genereert de Google Authenticator-app geen nieuwe beveiligingscode?

Als u wordt gevraagd een nieuwe beveiligingscode in te voeren, maar de app genereert geen nieuwe code of de code werkt niet, dan kan het zijn dat de tijd op uw toestel niet correct is gesynchroniseerd.

Voer de synchronisatie van de Google Authenticator-app aan de hand van de volgende instructies uit:

In het volgende venster ziet u een bevestiging dat de tijd is gesynchroniseerd, waarna u weer met uw beveiligingscodes zou moeten kunnen inloggen. De synchronisatie beïnvloedt alleen de interne tijd van de Google Authenticator-app en brengt geen wijzigingen aan in de datum- en tijdinstellingen van uw toestel.