Du er her: Dokumentasjon > Visma DI Meny > Infosenter

Infosenter

Innledning

Infosenteret er en inngangsportal som gir deg enkel tilgang til dokumentasjonen om Visma DI, komme i gang hefter, direktelenker til ulike emner or produkter i Visma Community, samt en oversikt over nyheter og tips om programvaren.

Bildevelgeren

I bildevelgeren til venstre får du en oversikt over de tilgjengelig menyene/valgene du har for Infosenter.

Disse menyvalgene er tilgjengelig for alle kunder uavhengig av installerte produkter.

Hjelp

• Visma DI
    Dokumentasjon for alle Visma DI produkter.
  • Komme i gang
    Dokumentasjon for å komme i gang med Visma DI. Dette kan være til god hjelp dersom du er ny bruker av produktene.

Community

• Nyheter.
    Her vises nyheter som legges ut på Visma Community.
  • Tips
    Her vises tips som legges ut på Visma Community.

I bildene Nyheter og Tips, har du også knapper for å åpne Visma Community direkte:

Under andre Visma-produkter, vil du finne lenker til bl.a. nyheter, brukertips, forum, osv, for Visma Lønn, Visma.net AutoPay og Visma.net AutoInvoice.