Korrigeringer i versjon 14.10

Dokumentet viser en kort oversikt over korrigeringer som er utført i versjon 14.10.0.

Dersom du har meldt en feil har du mottatt et saksnummer. På den måten kan du sjekke om "din sak" er utført.

Skulle du ikke finne "din sak" i listen betyr det at den fremdeles er i arbeid. Vi håper da å ha den med i en senere versjon.

Se også

Nyheter i versjon 14.10

Nyhetsarkiv

Visma Quality Management

Sak

Gjelder / Kort beskrivelse

VBQM-227

Flettekoder fungerer nå korrekt i Microsoft PowerPoint.

VBQM-234

Oppdrag. Stopp av oppdrag som har automatisk forlengelse ga feilmelding ved lagring.

VBQM-235

Visma Sign. E-post som varslet om at alle mottakere har signert kom på finsk i stedet for norsk.

VBQM-236

Oppdrag. Ending av timeart på Standard arbeidsoppgaver ble ikke oppdatert i listen.

VBQM-243

Medarbeider. Det var ikke mulig å slette medarbeider dersom denne hadde kobling til annulerte ordre.

VBQM-245

Import fra Visma Business. Importen tok ikke hensyn til egenskaper satt på byrået for oppretting av nye kunder.

VBQM-247

Import fra Visma Partner Insights. Prisvarianter som lå på produkter ble ikke hensyntatt ved import av transaksjoner fra Visma Partner Insights. Kun ordinær pris uten prisvariant ble satt på ordregrunnlag.

VBQM-250

Integrasjon med Visma Finale Avstemming virket ikke mot klienter som benyttet Visma Business som regnskapssystem.

VBQM-255

Oppdatering av lisenser kunne i visse tilfeller gi en uforståelig feilmelding. Oppstår dette vil man nå få en mer leselig feilmelding med beskrivelse av problemet og hvordan dette kan løses.