Jobb med Kontordimensjon

Kontordimensjonen kan brukes hvis ditt byrå har kontorer på ulike steder og ønsker å følge opp hvert kontor individuelt. Programmet kan også håndtere et kontor med en egen juridisk enhet. Kontordimensjonen er alltid knyttet til en medarbeider.

• Ved filtrering med dimensjonen Kontor vil alle kunder med en kontoansvarlig som er tilknyttet kontoret bli listet opp. Når et kontor er tildelt en medarbeider, vil dette kontoret bli foreslått i alle nye time- og utleggsregistreringer.

• Et forhold mellom medarbeider og kontor vil bli lagret sammen med den ansattes timeregistreringer. Når et kontor er lagt til eller erstattet for en ansatt, vil programmet koble det "nye" kontoret til alle timer som ikke er fakturert enda samt registrert og planlagt av den ansatte i løpet av den inneværende måneden og fremover i tid.

• Under menyobjektet Rapport kan du generere ulike typer oppfølgingsrapporter. I alle rapporter unntatt Lønnsgrunnlag, kan du velge å samle dataene i Kontor. I tillegg kan du velge å printe ut en rapport for bare ett spesifikt kontor.

Følg denne arbeidsprosedyren hvis ditt byrå vil jobbe med Kontor Dimensjon.

Relaterte emner

Legg til juridiske enheter
Legg til Kontordimensjon
Koble en medarbeider til et kontor
Legg inn en valgfri dimensjon