Opprette faktura

1. Velg Salg - Fakturaer.
  2. Velg Ny faktura.
  3. Velg den kunden du skal fakturere. Når du klikker på listeikonet i feltet kan du se dine egne kunder, eller legge til nye,
  4. Fyll ut fakturadatoen. Datoen i feltet Forfallsdato fylles ut automatisk.
  5. Legg til produktene du vil fakturere eller legg til nye produkter. Når du klikker på listeikonet i feltet kan du se dine egne produkter, eller legge til nye,
  6. Foreta et av følgende valg når du er ferdig med fakturaen:
Bokfør og send via e-post Fakturaen sendes automatisk til e-postadressen som er angitt på kunden i kunderegisteret. Fakturaen lagres under Ubetalte fakturaer.
Bokfør og opprett PDF Fakturaen åpnes som PDF og kan skrives ut på papir. Fakturaen lagres under Ubetalte fakturaer.
Bokfør og send e-faktura Fakturaen sendes elektronisk til kunden via tjenesten Visma AutoInvoice. Fakturaen lagres under Ubetalte fakturaer.
Lagre utkast Fakturaen bokføres ikke og lagres under Utkast.

Du kan også velge å opprette en ny faktura ved å velge Salg - Kunder. Hvis du velger det alternativet, får du mer informasjon om kundens innkjøp og betalinger.

Mer hjelpsomme tips

Relaterte emner

Legg til kunde
Opprette produkt
Kreditere faktura
Opprette faktura for webshop-ordre
Sende betalingspåminnelse
Legg til/endre eller ta bort logo
Opprette faktura fra tilbud

Søkeord: Faktura, Opprett faktura