Avstem innkommende betalinger manuelt

Transaksjoner som er registrert under Kasse og bank bør gjenspeile kontoutskriften. Les mer om hvordan du legger til betalinger fra din kontoutskrift i Visma eAccounting Smart i emnet Opprett banktransaksjoner.

I de fleste tilfeller vil programmet kunne avstemme innkommende betalinger for fakturaer men hvis for eksempel kunden har avrundet beløpet eller betalt deler av en faktura, må du avstemme transaksjonen manuelt. Under finner du eksempler og tips om hvordan du avstemmer og bokfører repeterende transaksjoner.

Relaterte emner

Match outgoing payments manually
Annuller en faktura

Søkeord: Registrere delbetaling, kjede faktura, avstemme flere transaksjoner