Kommentarer og meldinger

Kommentar

I Visma eAccounting Smart kan du legge til kommentarer. En kommentar kan benyttes som en huskelapp. Du velger om kommentaren skal kobles til for eksempel et bilag, et dokument, en kunde eller om den skal være en frittstående kommentar.

Det som har en kommentar koblet til seg, er merket med et ikon i listevisningen. Du klikker på ikonet for å åpne kommentaren. Hvis du ikke lengre vil vise kommentaren, kan du skjule den ved å velge Ferdig i kommentarvinduet.

Har du flere som arbeider i programmet kan alle kommentarer leses og redigeres av alle brukerne. Hvis noen gjør en endring i en kommentar, vises det ved at datoen for kommentaren markeres med fet skrift. Dette gjelder kun kommentarer som ikke er koblet til noe dokument.

Melding

Hvis det er flere brukere i programmet kan du sende meldinger til hverandre. Du kan sende en melding til en eller flere medarbeidere og meldingen kan bare leses av den/de som er mottaker av meldingen.

Akkurat som for kommentarer, velger du om meldingen skal kobles til for eksempel et bilag, et dokument, en kunde, eller om den skal være en frittstående melding.

Et dokument som har en melding knyttet til seg er markert med et ikon i listen. Du klikker på ikonet for å åpne meldingen. Hvis du ikke lengre vil vise kommentaren, kan du skjule den ved å velge Ferdig i meldingsvinduet.