Vedlegg

Under Kjøp - vedlegg kan du laste opp kvitteringer og leverandørfakturaer og koble dem til ulike typer transaksjoner i Visma eAccounting Smart.

Maksimal filstørrelse er 50 MB per fil.

Automatisk tolkning

Når du laster opp et vedlegg av en kvittering eller leverandørfaktura, programmet bruker kunstig intelligens for å tolke informasjon som beløp, MVA og leverandør slik at du ikke trenger å legge til denne informasjonen. Opplastede vedlegg ligger i en liste og kan bli sortert etter dato, leverandør, beløp og type.

Maksimal filstørrelse for automatisk avlesning er 10 MB per fil.

Digitalt arkivsystem

Vedlegg som du laster opp lagres i programmet og kan kobles mot transaksjoner i regnskapet. Du kan for eksempel koble et bilde av en kvittering til et bilag i regnskapet, eller en leverandørfaktura som pdf kan kobles til en leverandørfaktura som du registrerer i Visma eAccounting Smart. Sånn kan alltid finne vedlegget i balansen, hovedboken og resultatregnskapet. Vedlegget vil bli en del av et digitalt arkivsystem hvor du alltids kan finne tilbake til det orgianale dokumentet.

Laste opp vedlegg

Det er mange måter å laste opp et vedlegg på, og du kan bruker en eller flere av de avhengig av hva som passer best for deg og din bedrift. Hvis du er konstant på farten eller har ansatte som trenger å registrere dokumenter, kan du bruke Visma Mobil Scanner appen og ta bilder av dokumenter som du sender til Visma eAccounting. Hvis du har en faktisk scanner, kan du enkelt scanne dokumenter og importere de til programmet, så mange ganger du ønsker. Hvis du mottar dokumenter på e-post, kan du enten videresende dokumenter til Visma eAccounting eller ta i bruk drag-and-drop funksjonen i programmet.

Alle vedlegg som er lastet opp vil ligge under Kjøp - vedlegg. Om du søker etter vedlegg, filtrer på en spesifikk periode, dato eller brukeren som lastet opp vedlegget, du kan også sortere etter dato, leverandør og type vedlegg.