Produktgrupper

Grupper brukes for å merke produkter for gruppering. Dette betyr at du kan velge en hel gruppe av produkter istedet for å velge en og en.

Når du bruker grupper til å merke produkter kan du filtrere rapporten for Salgsstatistikk og velge hvilke grupper du vil inkludere når du eksporterer produktregister. Du kan legge til flere grupper til produkter og på den måten analysere salgene dine på forskjellige måter. Du kan også filtrere registerlistene med Produkter ved å vise kun poster som er merket med grupper du er interessert i.

1. Velg Innstillinger for å åpne menyen.
  2. Velg Produktgrupper.
  3. Velg Ny.
  4. Legg til Navn og Beskrivelse.
  5. Finn produktene som du vil merke med en gruppe ved å søke etter eller velge produktet ett for ett.
  6. Velg Legg til.

Du kan også merke kunder når du legger til nye eller redigerer eksisterende i registrene under Salg - Produkter. Men den raskeste måten å legge flere produkter til i en gruppe, er å redigere gruppen og legge til produktet ifølge trinn 5.

1. Trykk Lagre.