Legg til ny salgskontering

Med programmet følger noen forslag på salgskonteringer, men hvis du behøver kan du også legge til egne. Det er viktig at riktig salgskonto angis ettersom det i kontoplanen finnes ulike momskoder koblet til kontoene, avhengig av hvilken type salg det dreier seg om.

1. Velg Innstillinger - salgskonteringer.
  2. Velg Ny salgskontering.
  3. Fyll ut alle opplysningene.
  4. Velg Lagre.

Du kan også velge Ny salgskontering når du velger salgskontering på et nytt produkt.

Kun kontoer som er markert som aktive i kontoplanen kan velges for en salgskontering. Når en salgskontering er lagret og markert som Aktiv, kan den kobles til et produkt.