Hvorfor generer ikke Google Authenticator appen en ny sikkerhetskode?

Hvis du har blitt bedt om å oppgi en ny sikkerhetskode, men appen ikke genererer en ny kode eller koden ikke fungerer, kan det hende at tiden på enheten din ikke har blitt synkronisert riktig.

Du synkroniserer Google Authenticator appen, ved å følge instruksjonene nedenfor:

Neste skjerm vil en bekreftelse bli vist at tiden er synkronisert, og du bør nå kunne bruke sikkerhetskodene dine til å logge på. Synkroniseringen vil bare påvirke den interne tiden til Google Authenticator-appen din og vil ikke endre enhetens Dato og klokkeslett innstillinger.