Brukere og tjenester

Mine tjenester er en innloggingsportal hvor alle dine tjenester fra Visma er samlet. Her får du tilgang til programmene, men du kan også finne informasjon om for eksempel lisenser, brukere og fakturaer. Det er også i Mine tjenester du kan endre e-postadresse, passord og brukerrolle. Hvis du vil finne ut mer om et bestemt program, åpner du programmet og klikker på spørsmålstegnet i menyen.

I Mine tjenester finnes det ulike roller som du kan bruke for en bruker, avhengig av hvilke rettigheter du ønsker å tilordne brukeren.

Menyvalget Brukere og tjenester er kun tilgjengelig når du er innlogget som en administrator.

Hvis du velger en bruker, får du en oversikt over hvilke tjenester brukeren har tilgang til. Du kan legge til og fjerne lisenser eller deaktivere eller slette brukeren. Hvis du har behov for å kjøpe ekstra lisenser, er dette også mulig. Hvis en bruker skal være borte i en lengre periode, kan du inaktivere brukeren og overføre brukerlisensen til en annen bruker mens vedkommende er borte.

Som administrator kan du endre en brukers e-postadresse, men kun brukeren selv kan endre brukerinformasjon som navn, land og språk. Les mer i Endre brukerinformasjon.