Tildel brukere rollen som revisor

Du kan nå velge å legge til eller redigere en bruker i Mina tjänster og tildele vedkommende rettigheter som revisor. Dette gir dem lesetilgang i din variant av Visma eAccounting. Så lenge brukeren har revisorrollen, er det ikke nødvendig med en ekstra brukerlisens. Om du har et samarbeid, trenger ikke revisoren være noen fra ditt regnskapsbyrå.

1. Logg på Mine tjenester.
  2. Velg Brukere og tjenester.

Menyvalget Brukere og tjenester er kun tilgjengelig når du er innlogget som en administrator.

1. Velg Bruker - Opprett bruker.
  2. Fyll ut brukerens e-postadresse og navn.
  3. Velg Bruker i Rolle i Mine tjenester feltet.
  4. Trykk på Innstillinger for revisor linken.
  5. Merk Revisorrettigheter.
  6. Klikk på Opprett.
  7. Merk din variant av Visma eAccounting.
  8. Klikk Lagre.

Brukeren har nå lesetilgang som revisor i din Visma eAccounting. Hvis du vil fjerne revisortillatelsen fra en bruker, klikker du på koblingen Innstillinger for revisor og markerer alternativet Brukerrettigheter. NB! Endrer du brukerens rolle og det ikke er noen tilgjengelige brukerlisenser, må du kjøpe en ny.