Rapporter finner du under både Periodeavslutning og Årsoppgjør. Her kan du generere rapporter og lagre dem som PDF -filer for distribusjon eller utskrift.

Hvis du velger alternativet Vedlegg, vil alle hovedvedlegg og vedlegg bli inkludert som standard. Med Filter -ikonet , kan du imidlertid velge hvilket vedlegg som skal skrives ut. Fra filterdialogen kan du velge alle vedlegg, alle fullførte vedlegg eller velge et enkelt vedlegg som skal inkluderes i rapporten:

Merk at hvis du i rapporten legger med vedlegg som inneholder opplastede filer, vil kun filer i pdf-format bli tatt med.

Hvis du genererer en ny rapport før du har lastet ned den sist genererte, vil den gamle rapporten bli overskrevet med den nye.

Informasjonen som er med i Resultatregnskap og Balansen er den samme som vises under Periodeavslutning - Perioderegnskap.

Gjør følgende:

1. Merk de aktuelle dokumentene som du ønsker å ta med i PDF-filen.

Hvis du har tagget kommentarene dine, kan du velge hvilke kommentarer du kan ønske å inkludere i rapporten. Du kan velge mellom Ikke tagget, Til klient og/eller Til kvalitetskontroll.

1. Klikk på Generer rapport.

En rapport opprettes og vises i en forhåndsvisning.

1. Klikk på Last ned PDF for å lagre den på datamaskinen.