Overnattings- og serveringssted (personlig)

Overnattings- og serveringssted skal fylles ut og sendes sammen med skattemelding for næringsdrivende. Opplysninger brukes av Skatteetaten til statistikk, analyse og kontrollformål.

Klikk på Legg til overnattings- og serveringssted symbolet øverst i høyre i bildet for å opprette et nytt sted.

Du vil da få opp registreringsfelter og registrerte verdier blir automatisk overført til næringsspecifikasjon.

Stedet opprettes i egen arkfane. Du kan endre navn/beskrivelse for stedet.

Du kan slette et sted ved å trykke på knappen Slett overnattings-/serveringssted nederst i bildet.

På første fane vises en oversikt over opprettede steder. ‘Sum varelager’ og ‘Salgsinntekt og uttak’ blir summert sammen for alle overnattings-/serveringsstedene.

Se Poster, felter og temaer i ny skattemelding for næringsdrivende for mer informasjon.