Opplysninger og skatt for foretakskategori personlig

I Årsoppgjør - Opplysninger og skatt registrerer/oppdaterer du opplysninger om foretaket, samt at du finner det du trenger for å kunne beregne Næringsinntekt, Skattemessig resultat og Regnskapsmessig resultat etter skatt.

Registrerte opplysninger vil inngå i rapporten Næringsspesifikasjon som du finner under Årsoppgjør - Rapportsenter - Øvrige dokumenter. Disse opplysningene vil bli levert som vedlegg til skattemeldingen.

Forhåndsutfylte verdier oppdateres automatisk i Opplysninger og skatt , når de endres, men hvis nødvendig kan du klikke på oppdater-ikonet for å oppdatere verdier i opplysninger og skatt. Ved å klikke på ikonet starter en full rekalkulering av verdier. Under prosessen vil knappen være deaktivert, men så snart verdiene er oppdatert vil knappen bli tilgjengelig igjen.